À la carte
Originele voorgerechten, salades, vleesgerechten, visgerechten en desserts. Eet heerlijk à la carte bij ’t Schitterend Ongeluk.
Tapas |
|
Trio van Tapenade |
8 euro |
Serrano ham |
15 euro |
Camembert met honing en noten |
15 euro |
Chicken wings |
10 euro |
Bordje schitterend Ongeluk |
18 euro |
Bordje schitterend Ongeluk Deluxe |
25 euro |
Bruschetta tomaten |
10 euro |
Nacho volcano |
12 euro |
Calamares |
10 euro |
Gelakt buikspek |
10 euro |
Huisgemaakte balletjes |
10 euro |
Huisgemaakte Serranoham kroketjes |
10 euro |
Voorgerechten |
|
Rundercarpaccio black angusrund – rucola – parmezaan – balsamico crème |
18 euro |
Huisbereide Kaaskrokettenkroketten – slaatje – créme van parmezaan |
12 euro |
Huisbereide Garnaalkrokettenkroketten – slaatje – kruidenmayonaise |
14 euro |
Zoutsteen Scampiscampi – gepofte tomaat |
17 euro |
Salades |
|
Salade Geitenkaassla – geitenkaas – nootjes – appel -spek |
22 euro |
Salade Pépé Parolegerookte zalm – scampi – gandaham – gerookte eendeborst |
22 euro |
Salade van het huisgegrilde steak – sla – fruit – nootjes |
23 euro |
Vleesgerechten |
|
Reuze rundsbrochette 350gr.Black angus – vetloos sappig vlees |
26 euro |
Mixed grillChipolata – varken – rund – kip |
24 euro |
Chateauxbriand 800gr. (2p.)Zachte deel van de runderhaas |
55 euro |
Hereford Steak (280gr.)Ierland – gegrild mals vlees |
23 euro |
Hereford Ribeye (350gr.)Ierland – dunne fijne lijntjes vet die door het vlees lopen – smaakexplosie |
27 euro |
Cote â l’os +/- 1100Gr. (2p.) |
60 euro |
Visgerechten |
|
TonijnsteakTonijn – fris slaatje – currydressing |
24 euro |
VispannetjeVariatie van vis – garnalen |
26 euro |
Zalm zoutsteenZalm op Himalaya steen – bearnaise saus |
25 euro |
Scampi9 scampi’s – pikante tomatensaus |
26 euro |
Veggie |
|
VeggieburgerBurger – rodebiet – groentechips |
19 euro |
Superfood veggiequinoa – nootjes – hummus – zongedroogde tomaten |
19 euro |
Veggie brochetteLicht pikante dipsaus |
19 euro |
Kinderkaart |
|
Frikandellen |
8 euro |
Kaaskroketjes (2 stuks) |
12 euro |
Kindersteak met slaatje |
13 euro |
Dessert |
|
Chocolademousse |
7 euro |
Chocolade moellieux – vanille ijs |
10 euro |
Créme brûlée – Vanille |
9 euro |
Artisanale dame blanche |
10 euro |
Appeltaart ijs en slagroom |
9 euro |
Tiramisu |
10 euro |
Trio van sorbet |
8 euro |
Sabayon met kriekbier voor 2p |
15 euro |